Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Дива II (Diva Restaurant II)
Благоевград
- обедно меню
- българска кухня
- международна кухня
- 40 места в ресторанта
- 30 места на открита тераса
ИНФОРМАЦИЯ МЕНЮ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Ресторант „Дива II“ в Благоевград е едно от очарователните заведения, където можете да се настаните комфортно и да се насладите на вкусна храна. А освен това, ще се радвате и на отлично разположение – ще откриете ресторанта на булевард „Васил Левски“, точно до банка ЦКБ.

Симпатична и доста приятна е обстановката, в която заведението ще Ви настани. Гостите ще разполагат с четиридесет места във вътрешния салон на заведението, както и с още тридесет места на очарователната ЛЯТНА ТЕРАСА. Чудесна е и храната, която заведението предлага. Сред разнообразието от предложения, с които разполага менюто на ресторанта, ще откриете вкусни ястия от традиционната българска кухня, а също така и прекрасни специалитети от международната. Заведението предлага и чудесно ОБЕДНО МЕНЮ,което ще Ви изненада с големи порции и разумни цени. Сервират се и всякакви алкохолни и безалкохолни питиета, топли и освежаващи напитки.

Действително, атмосферата на заведението е доста приятна и отпускаща. Тук би било идеалното място, където да разпуснете с приятели след дълга работна седмица. А можете да разчитате и, че тук ще бъдат организирани чудесни частни и фирмени партита, чествания на празници, провеждане на бизнес срещи, планиране на семейни сбирки и въобще всякакви събития. За настроението Ви ще се грижи чудесна българска, поп и денс музика. Заведението е предвидило и други, допълнителни удобства за своите гости като например БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ, а също така и достъп до WI-FI ИНТЕРНЕТ.

Ресторантът извършва и доставка на храна до посочен адрес. Цената за доставка на поръчка под 10 лева е 1,50 лева, а за поръчки над 10 лева – доставката е безплатна.

Заповядайте в Ресторант „Дива II“!

Вижте тук нашето меню в .pdf формат /5 MB/ >>

Контакти:
гр. Благоевград
бул. Васил Левски 13
тел.: 0894 30 53 23
e-mail:
GPS координати:
42.017226 N, 23.09206 E
Карта в Google Maps
Атмосфера:
Подходящ за частни и фирмени партита, тържества и банкети, бизнес и семейни срещи.
Wi-Fi Internet
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 40 места в ресторанта
- 30 места на открита тераса
Храна:
Обедно меню, българска и международна кухня
Брой посещения: 5498
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти