Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Парка (Parka House)
Сапарева баня
- леглова база - 28 места
- паркинг
- лятна градина
- басейн
- интернет
- барбекю
- рибарник
- телевизор
- хладилник
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Чудесни са условията за отдих, които Вилни къщи „Парка“ ще Ви предложат. Намиращите се сред очарованието на Сапарева баня постройки, се радват на прекрасни гледки и спокойствие. Настанени тук ще откриете значението на пълноценния отдих.

Къщите са обзаведени със съвременни мебели и са наистина много уютни. За отсядане подготвени са СТАИ С ЕДИНИЧНИ ЛЕГЛА и СТАИ СЪС СПАЛНИ. Тук ще използвате самостоятелен санитарен възел. Обособени са и кухни, в които ще откриете всички уреди, от които може да се нуждаете. Ще разчитате например на ПЕЧКА, на ХЛАДИЛНИК, а също и на КАФЕ МАШИНА. Тук винаги има топла вода. Предвидени са и удобства като БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ, а също и ТЕЛЕВИЗОР С ШЕСТДЕСЕТ ПРОГРАМИ. Край КАМИНАТА пък ще бъде любимото Ви място за прекарване на вечерите.

Не по-малко са приятните изненади, които Ви очакват в двора. Градината е доста просторна, много пъстра и винаги свежа. На нейната хубост ще можете да се любувате винаги, когато Ви се прииска – например, докато приготвяте вкусотии за Вас и компанията на БАРБЕКЮТО.
В двора място намира дори и МАЛЪК РИБАРНИК, ПЪЛЕН С ПЪСТЪРВА.
Предвиден е и ВЪТРЕШЕН ПАРИНГ за десет автомобила.

Вилни къщи „Парка“ са идеалното място за семейна ваканция. Тук малчуганите ще открият какви ли не възможности за забавления – ще играят на двора, ще тичат и ще се веселят. Специално за тях подготвен е и ДЕТСКИ ПЛУВЕН БАСЕЙН, които ще спомогне още за доброто прекарване.
Приятен начин за разпускане на цялото семейство ще е и играта на ТЕНИС НА МАСА.

Неотдавна постройките се радват и на нова придобивка – чудесна БАНКЕТНА ЗАЛА ЗА ДВАДЕСЕТ ДУШИ. Тя може да бъде мястото, където да се съберете с компанията и да посрещнете празник, да отбележите събитие или пък просто да прекарате вечерта заедно. На разположение тук е и САМОСТОЯТЕЛНА КУХНЯ. Предвидени са екстри като КИМАТИК и ТЕЛЕВИЗОР.

Цени:
Петнадесет – двадесет лева на нощувка

Заповядайте!

Контакти:
гр. Сапарева Баня
адрес: ул. Черна скала 2
тел.: 0889 506 139; 0889 170 052
e-mail:
web: parka.saparevabanya.info
GPS координати:
42.286957 N 23.253914 E
Карта в Google Maps
Информация:
- паркинг
- лятна градина
- басейн
- интернет
- барбекю
- рибарник
- телевизор
- хладилник
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- леглова база - 28 места
Храна:
В близост до къщата за гости
Брой посещения: 9058
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти