Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Паничище (Panichishte Restaurant)
Сапарева баня
- барбекю
- вегетарианска кухня
- храна за вкъщи
- деликатеси
- морска кухня
- тънки палачинки
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


С отличната си локализация, приветливата си обстановка и отличната си кухня Ресторант „Паничище“ ще впечатли и най-взискателните. Симпатичното заведение се разполага на територията на очарователното ни градче Сапарева баня и ще го откриете на адрес улица „Германея“ №45.

Това е мястото, където предложена ще Ви бъде питателна закуска. Ще можете да се насладите и на вкусен обяд, както също и на чудесна вечеря. Заведението е приятно местене, където да изпиете и чаша кафе или пък някое по-силно питие в добра компания. Менюто на ресторанта ще Ви изненада с огромно разнообразие от ястия, измежду които ще можете да избирате. Така например тук се предлага чудесно БАРБЕКЮ. Ще можете да опитате и ВКУСНИ ДЕЛИКАТЕСИ, както и множество предложения от МОРСКАТА КУХНЯ. Доста са и блюдата от ВЕГЕТАРИАНСКАТА КУХНЯ, измежду които ще можете да избирате. Специалитет на заведението пък е бифтекът. Сред апетитните предложения са и чудни тънки палачинки.

Ресторант
„Паничище“ е едно от най-приятните места, където ще можете да се съберете с роднини и приятели и дружно да се повеселите. Тук е и идеалното място за Вас, в случай че сте с децата, защото и на тях определено няма да им бъде скучно. Заведението предлага места както във вътрешността си, така и места на открито. Персоналът ще бъде на Ваше разположение, а сервитьорите с усмивка ще Ви обслужват. За гостите на ресторанта предвиден е и ПАРКИНГ. Можете да разчитате и на ХРАНА ЗА ВКЪЩИ.

Заповядайте в Ресторант „Паничище“!

Контакти:
гр. Сапарева баня, ул. Германея 45
тел.: 0878 850 404
e-mail:
GPS координати:
42.287576 N 23.254838 E
Карта в Google Maps
Информация:
- барбекю
- вегетарианска кухня
- храна за вкъщи
- деликатеси
- морска кухня
- тънки палачинки
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- места на закрито
- места на открито
Брой посещения: 3657
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти